dijous, 12 de juny del 2014

Eugènia De Pagès: "Catalunya ha pagat a Espanya més del 200% del seu PIB"

11/06/2014

SINGULAR TV

"Totes les constitucions espanyoles han estat fetes sota control militar, i per afavorir la casta", explica la catedràtica d’Història a Singular TV


Mar Sabé


Eugènia de Pagès a Singular TV


La catedràtica d’Història Eugènia de Pagès sentencia en una entrevista a Singular TV que "Catalunya ha pagat a Espanya més del 200 % del seu PIB". De Pagès desgrana la història de Catalunya i d'Espanya i arriba a la conclusió que hi ha uns patrons que es van repetint al llarg dels segles.

Critica amb contundència les polítiques dutes a terme a diferents èpoques de la història i es mostra “escèptica” que arribi un canvi constitucional més obert. “Totes les constitucions espanyoles han estat fetes sempre sota control militar, i per afavorir la casta, com diuen ara”. La catedràtica es mostra convençuda que el proper 9 de novembre hi haurà un referèndum d’autodeterminació a Catalunya.

De Pagès acaba de publicar "L’Espanya de sempre" (Pagès Editors), un llibre en el que intenta respondre “preguntes que se li han plantejat en els últims temps”, i donar “pautes” al lector perquè, coneixent la història, ell mateix n’extregui les seves conclusions. 






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/de_pages_catalunya_ha_pagat_a_espanya_mes_del_200_del_seu_pib_101202.php