divendres, 6 de juny del 2014

Carlos Herrera titlla Sala-i-Martín de "paleto", "miserable" i "pertorbat"

06/06/2014

ESPANYOLISME

El periodista d’Onda Cero també carrega contra Artur Mas i li dedica el mateix insult que a l’economista


Alèxia L. Ferret


El periodista Carlos Herrera

El periodista d’Onda Cero, Carlos Herrera, ha carregat durament aquest matí contra l’economista català Xavier Sala-i-Martín. Herrera ha titllat a Sala-i-Martín de “paleto, miserable’, pertorbat i cretí”, per unes declaracions a RAC1 sobre el no reconeixement a la Infanta Elionor. Concretament el periodista l’ha definit com “el ‘paleto’ de la jaqueta de colors que no pot caure més baix”. 


Herrera també ha tingut unes paraules pel president de la Generalitat, Artur Mas. Amb poca originalitat, també ha utilitzat el mateix insult per atacar a Mas, “sembla que els nord americans no surten endavant si no va a veure’ls aquest ‘paleto’, que ni l’esperen”

El periodista també l’ha acusat de “permetre’s el luxe d’anar a Estats Units perquè diu que té una cosa importantíssima a fer allà”. 

Per últim, també ha volgut dedicar un tros el seu editorial a la federació nacionalista, CiU. El presentador ha dit que “la gent de CiU juguen a la puta i la ramoneta” amb la seva abstenció a la votació de la llei orgànica de l’abdicació del rei Joan Carles I, perquè “el Rei no fa el que ells volen”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/herrera_titlla_a_sala_i_martin_de_paleto_miserable_i_pertorbat_101129.php