divendres, 6 de juny del 2014

Camacho amenaça Mas

Divendres, 6 de juny de 2014 05:00 h

L'avisa que si no va a la proclamació de Felip VI la seva absència "portarà greus conseqüències per als catalans". També equipara Catalunya amb Cuba, Veneçuela i Corea del Nord









Després de la junta directiva del PPC, una Camacho passada de voltes ha amenaçat el president Mas que si no cancel.la el viatge previst a Califòrnia per poder assistir a la cerimònia de proclamació de Felip de Borbó com a Rei d'Espanya, estarà sent un "irresponsable" perquè la seva absència "portarà greus conseqüències per als catalans".

 La presidenta del PPC també ha disparat contra el president Mas i el Parlament per la reprovació del
Parlament a causa de no haver comparegut pel cas Método 3. Una Camacho derrotada moralment ha manifestat que accions com aquesta contra l'oposició són "impròpies d'un país democràtic” i que “coses així només passen a Cuba, Veneçuela o Corea del Nord". Segons la popular, la reprovació demostra l'existència d'una "persecució, il·legal i sectària" contra el PPC  orquestrada per Mas.

Sánchez-Camacho amplia la cúpula del PPC per evitar responsabilitats pels mals resultats

Camacho ha fet aquestes consideracions després de la junta directiva del PPC que ha ampliat la cúpula. La popular ha volgut desvincular els canvis dels mals resultat de les eleccions europees i ha assegurat que la remodelació s’ha fet per "reforçar" el missatge del govern espanyol i del president Rajoy cara a l'opinió pública, i poder fer front a la "deriva independentista" i la consulta del 9 de novembre.

El #camarggate enterra Sánchez Camacho 

La decadència de Sánche Camacho és més que evident, està amortitzada políticament, el #camargate l’ha enterrada i ella ho sap.