dijous, 19 de juny del 2014

Bono: "La secessió de Catalunya només interessa a quatre neuròtics"

19/06/2014

ESPANYOLISME

L’ex president del Congrés dels Diputats demana a Felip VI que “faci el necessari per evitar-la”


Alèxia L. Ferret


L'expresident del Congrés espanyol, José Bono


Minuts abans d'entrar a l’hemicicle del Congrés per presenciar l'acte de proclamació de Felip VI com a rei, l'ex president del Congrés dels Diputats, José Bono, ha assegurat que la independència de Catalunya “només interessa a quatre neuròtics”. "Seria una ruïna per a Espanya i per a Catalunya, i per tant tots hem de fer un esforç perquè la secessió no es produeixi. La secessió és dolenta i cal començar a dir-ho amb claredat", ha etzibat.

Segons Bono, a Espanya hi ha un problema "molt principal i important" que és Catalunya, amb
un govern que amenaça amb la secessió, i a més cada dia d'una manera "més contundent". Bono sosté que hi ha milions de catalans que volen viure "millor", com els andalusos o madrilenys; una situació que en la seva opinió no vindrà de la secessió sinó de la solidaritat d'un bon govern.

"Ara tenim coses dolentes, desprestigi de les institucions i de la classe política, que caldrà millorar. Cal començar a dir als catalans de manera amable que la secessió els perjudica obertament", ha insistit el socialista. Així mateix, Bono ha criticat "aquest conte" que han proclamat els catalans als nens que "Espanya roba" perquè, segons ha defensat, els que roben ja es coneixen, fins i tot a Catalunya, i els lladres són els que han determinat els jutges o estan imputats.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/06/bono_la_secessio_de_catalunya_nomes_interessa_a_quatre_neurotics_101376.php