dijous, 19 de juny del 2014

Heredia i Melero converteixen TV3 en l”¡HOLA!”

Dijous, 19 de juny de 2014 13:00 h

Les presentadores d"Els matins" de TV3 encara no s’ha assabentat que estem en un procés de desconnexió amb l’estat espanyol i que a Catalunya hi ha molts republicans.










Heredia i Melero es passen la pluralitat  pel “forro” i en un exercici de  massatge reial sense precedents han convertit el magazín informatiu de referència a TV3, segons s’atribueix el programa, en un reportatge  propi de la revista del cor de referència a Espanya, l’¡HOLA!

Envoltades d' experts en llenguatge no verbal, en protocol i genealogia, monàrquics fins a la medula, el programa s’ha convertit en un elogi desfermat a la coronació i al discurs del Borbó.  

Melero des de Madrid ha desgranat els detalls de la coronació amb Joana Bonet, columnista de La
Vanguardia, i Maria Eugènia Quetglás, ex cap de premsa de Duran, que s’han desfet en elogis al nou monarca i senyora. En resum, veien TV3 els espectadors poden concloure que estem davant una monarquia regeneradora, moderna, humanitzada, representant de la classe mitjana i símbol de símbols d’Espanya.







 Només els ha faltat cridar visca el rei!

Melero ha repassat els detalls de la coronació, l’esmorzar de quinze plats que vol rellançar la Marca Espanya, i el marxandatge  i, ventall monàrquic en mà, ha recordat que està fabricat a Espanya.

També han repassat el vestuari de la reina, la princesa i la infanta, la pedreria, els cristalls del vestit, els talons i el pentinat, tot plegat, ha conclòs Bonet, coses que la fan tant i tan propera al poble. La preparació, humilitat del monarca, els pons de diàleg, l’elegància, la deferència de parlar en català, la necessitat del vestit militar, també han estat damunt la taula, a més, dels vestits de Botella, la genuflexió d’Aznar i el comentari de tots els convidats. En resum, una reunió de lloques televisada.


http://www.directe.cat/noticia/355038/heredia-i-melero-converteixen-tv3-en-lhola