divendres, 16 de maig del 2014

Vox diu que en un país "democràtic" Mas seria "processat i empresonat"

15/05/2014

ELECCIONS EUROPEES

El secretari general del partit, Santiago Abascal, reclama a Rajoy defensar "tot el que ens pertany"

 

Xavier Lladó



El partit polític Vox


El secretari general de Vox, Santiago Abascal, ha assenyalat aquest dijous a Valladolid que en un país democràtic i sense complexos, el president de la Generalitat, Artur Mas, "seria destituït, processat i empresonat" pel seu "desafiament" a l'Estat i a la Constitució.

En un míting celebrat a la capital del Pisuerga de cara a les eleccions europees del 25 de maig, Abascal ha advertit al president del Govern, Mariano Rajoy, que està obligat a defensar a tots
els espanyols i "tot" el que els pertany: "Rajoy presideix un govern covard i adormit", ha afegit.

Així mateix, el secretari general de Vox ha assegurat que Rajoy no es creu les enquestes del CIS i ha augurat que el dia 25 "els poderosos, els corruptes i els traïdors" s'enduran "un esglai important". "Cal rebutjar a les urnes aquells que ens han arruïnat, estafat i traït", ha sentenciat.

Per a Abascal, una secessió de Catalunya seria "irreversible", per la qual cosa ha afirmat que de totes les crisis que sofreix Espanya, la més greu seria "la nacional". Per això, ha advocat per donar "un missatge contundent als nacionalistes" i ha avisat que Vox "ha arribat per quedar-se" amb independència del resultat dels comicis, malgrat la qual cosa ha mostrat la seva confiança a aconseguir representació al Parlament Europeu.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/vox_diu_que_en_un_pais_democratic_mas_seria_processat_i_empresonat_100676.php