dissabte, 10 de maig del 2014

Un alt càrrec d'Abertis, número 3 pel PSC

10/05/2014

ELECCIONS EUROPEES

Alejandro Colldeflors és el responsable de relacions internacionals de la companyia


Xavier Lladó



Alejandro Colldeflors, número 3 de la llista del PSC a les eleccions europees



Un alt càrrec de l'empresa d'infraestructures i telecomunicacions Abertis és membre de la candidatura del PSC per a les eleccions europees. És Alejandro Colldeflors, responsable de relacions internacionals de la multinacional, que cotitza a l'índex borsari espanyol Ibex 35.

Colldeflors, que és llicenciat en dret i ha estudiat a la London School of Economics, és el número 3 de la llista dels socialistes catalans, que
encapçala Javi López, i ocupa el 24è lloc de la candidatura del PSOE als comicis continentals.

Abertis, coneguda a Catalunya principalment per la gestió d'autopistes, controla directa o indirectament una seixantena d'empreses. En vies ràpides controla operadors que gestionen vies com l'AP7 o la C-16, entre d'altres. Opera autopistes franceses i aeroports internacionals com el de Luton, al Regne Unit.

La candidatura del PSOE a les europees ha estat anomenada "cremallera" perquè alterna consecutivament homes i dones, com marca la llei. Té un nombre elevat de joves, inclou tres exministres de Zapatero i els dos primers aspirants del PSC són Javi López, al sisè lloc, i Esther Niubó, al quinzè.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/un_alt_carrec_d_abertis_numero_3_pel_psc_100551.php