dijous, 22 de maig del 2014

Tremosa: "Si diumenge ens va bé, l'11-S també i a Escòcia guanya el Sí, Europa parlarà"

21/05/2014

SINGULAR TV

"La gent veu que PP i PSOE són una sola cosa en termes d'Estat, i per això els penalitzen", diu el candidat de CiU a Singular TV

 

Alèxia L. Ferret



Ramon Tremosa



El cap de llista de CiU a les europees, Ramon Tremosa, es mostra convençut que si diumenge les eleccions van bé a CiU i a les altres forces pro-consulta, si es repeteix l'èxit de l'Onze de Setembre, i a més guanya el Sí al referèndum escocès el 18 de setembre, canviarà tot respecte a la consulta catalana. "El PP i el PSOE es quedaran sense discurs, perquè la Unió Europea (UE) dialogarà", apunta en una entrevista a Singular TV.








Segons Tremosa, en aquests comicis molts catalans s'han adonat que "el PP i el PSOE són una sola cosa en termes d'Estat, i per això el penalitzen a les urnes". No descarta que populars i socialistes quedin en quarta i cinquena posició a Catalunya, i admet que li agradaria que ICV fos la tercera.

El candidat de CiU insisteix que per a ell el més important dels comicis serà aconseguir una gran participació, més que l'estricta victòria electoral, i es compromet que en el futur Unió votarà igual que CDC a Brussel·les respecte al procés sobiranista, tal com fa al Parlament i al Congrés espanyol. "És el meu compromís personal", afegeix. Segons Tremosa, serà positiu tenir al Partit Popular Europeu (un dels dos grups majoritaris) una veu com la de Francesc Gambús que defensi el dret a decidir.  


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/tremosa_si_diumenge_ens_va_be_l_11-s_tambe_i_a_escocia_guanya_el_si_europa_dialogara_100766.php