dijous, 22 de maig del 2014

El cotxe de Montoro va fugir cap a un carrer sense sortida a Vilanova

22/05/2014

ELECCIONS EUROPEES

Els Mossos i la guarda urbana van pactar un protocol de seguretat però el ministre va marxar en sentit contrari


Lluís Bou



Un moment dels incidents




El cotxe del ministre d'Hisenda, Cristóbel Montoro, va fugir per un carrer sense sortida ahir a Vilanova i la Geltrú, cosa que va provocar una situació de seguretat molt perillosa, perquè la seva escorta no va seguir el protocol que havien pactat els Mossos d'Esquadra i la guàrdia urbana i va marxar en la direcció contrària.





El conseller de l'Interior, Ramon Espadaler, ha explicat aquest matí a RAC1 les falles de seguretat que es van produir en els incidents que uns antisistema van provocar al final del míting del PP a la capital del Garraf, a causa de les decisions unilaterals de l'equip de seguretat del ministre. En el cotxe de Montoro també hi viatjava la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho.

Segons el conseller, es va produir una segona errada, perquè els Mossos van informar que estava arribant un tercer equip de recursos operatius, però el cotxe de Montoro va decidir arrencar sense esperar l'arribada dels efectius policials. Aquest reforçament havia estat pactat pels cossos de seguretat, per al cas que les protestes es compliquessin.



http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/el_cotxe_montoro_va_fugir_cap_a_un_carrer_sense_sortida_a_vilanova_100810.php