dimarts, 13 de maig del 2014

Nebrera: “el partit que més ha parlat de crispació a Catalunya té la crispació dins el PP”

Dimarts, 13 de maig de 2014 05:00 h

Contundent intervenció de Montserrat Nebreda a 8tv en relació a l’assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó i cap provincial del PP a la mateix província



Montserrat Nebrera Advocada exmilitant del PP



L’advocada i exmilitant del PPC, Montserrat Nebrera, en una intervenció a la tertúlia al programa @8aldia de 8tv va titllar “d’ironia de la vida” l’assassinat de la presidenta del PP de Lleó i de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco. “És una ironia de la vida que el PP pateixi una cosa d’aquestes” i va instar els populars “que deixin de parlar de crispació a Catalunya i mirin dins el PP”, va afirmar Nebrera, que va recordar les paraules del ministre d’Interior que parla de la fractura social, la crispació i la divisió que provoca el procés entre les famílies. Nebrera també va assegurar que és “estrany” que el mòbil sigui un acomiadament. En aquest sentit, l’exdirector de La Vanguardia, José Antich, va assegurar que en aquest cas “tot es ventila dins el PP”. 

Alguns mitjans de la caverna insinuen un crim passional


Alguns mitjans apunten a que l'inspector en cap d’Astorga, Pablo Antonio Martínez García, marit i pare de les detingudes per la presumpta vinculació amb l’assassinat de la presidenta de la Diputación de Lleó, mantenia una més que estreta relació amb Carrasco.