dimarts, 13 de maig del 2014

Antich apunta a un afer d’alcaldia #TietaBorroka

Dimarts, 13 de maig de 2014 09:45 h

Els Mossos identifiquen una dona com a presumpta agressora de Pere Navarro, el líder socialista haurà de confirmar que es tracta d'aquesta dona 



José Antich


José Antich ha revelat a RAC1 que els Mossos ja tenen localitzada la dona de Terrassa que hauria agredit  Pere Navarro, que seria alta prima, amb el cabell curt i molt ben vestida. “Han d’anar amb peus de plom, volen acabar de perfilar el cas i encara que pugui semblar fàcil, la tasca ha estat molt difícil a causa de la manca d’eines –en relació a l’escassa informació sobre la dona-, i tot apunta que seria per un tema local”, ha dit Antich fent referència a fonts policials. 

Amb tot, Antich s’ha mostrat molt prudent a l’espera que es resolgui el cas molt aviat. Jordi Graupera, al seu torn,  ha insistit que
sigui quin sigui el motiu de la #TietaBorroca cat tenir present que és un acte personal i que en cap cas representa un col·lectiu.

Terrassa (ACN).- Els Mossos d'Esquadra tenen identificada la dona que presumptament va agredir el primer secretari del PSC, Pere Navarro, el passat 27 d'abril quan assistia a la comunió d'una familiar a Terrassa. Segons fonts policials, diverses persones assistents a la cerimònia haurien coincidit en identificar la dona, d'uns 50 anys, tot i que han matisat que encara falta interrogar més testimonis. 

Els Mossos segueixen treballant per confirmar plenament es tracta de l'autora de l'agressió per després prendre-li declaració i posar-la a disposició del jutge. Fonts policials també han explicat que la investigació va donar un "gir important" després que el Bisbat facilités la llista d'assistents a la comunió. Un cop els agents policials tinguin la certesa que va ser l'autora de l'agressió, li prendran declaració i posteriorment a disposició del jutge.