dissabte, 10 de maig del 2014

Mas i Rajoy s'evitaran novament en un acte públic

10/05/2014

DRET A DECIDIR

Assistiran en dies diferents a la trobada tradicional del Cercle d'Economia a Sitges


Xavier Lladó



El president de la Generalitat, Artur Mas, i el president espanyol, Mariano Rajoy


El president Mas i el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, no coincidiran una vegada mes en un acte on tots dos tenen previst participar. És la trobada tradicional del Cercle d'Economia que té lloc a Sitges cada any. Enguany se celebrarà els dies 29, 30 i 31 de maig. El president del Cercle d'Economia ho ha admès dient que és a causa de "l'enrocament” manifest en les respectives posicions amb relació al procés sobiranista català".

Fa un parell de setmanes, el dia posterior a Sant Jordi, el president Mas i Rajoy ja es van evitar en
un acte públic, on es van planificar les agendes perquè no coincidissin. Va ser en un acte a la Fira de Barcelona de caire empresarial, sobre marques de renom.

El Punt Avui explica, en relació a la trobada a Sitges, que Mas participarà en la sessió d'obertura, i Rajoy, el darrer dia, en la cloenda.

Sí que hi haurà un moment específic per a l'anomenada "tercera via", ja que divendres es farà un col·loqui protagonitzat per dos dels que se'n podrien considerar els màxims representants: el president del grup parlamentari de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, i el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, moderats pel mateix Costas. Aquest últim, tanmateix, va eludir prendre posició a favor de cap de les opcions que hi ha damunt la taula, perquè, va insistir, el que cal ara és “temps i paciència” i “donar espai a les diverses propostes”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/mas_i_rajoy_s_evitaran_novament_en_un_acte_public_assistiran_en_dies_diferents_a_la_trobada_del_ce_100545.php