divendres, 16 de maig del 2014

#Europees2014 dia 8, els “spin doctors” de CiU s’han equivocat...

Divendres, 16 de maig de 2014 05:00 h

Donar per fet que si Espanya impugna la llei de consultes no tindrem consulta és un error i més dir-ho en campanya electoral, la ciutadania no vol cap enfrontament entre CDC i ERC


Les declaracions del president Mas a la cadena SER han portat desconcert entre els ciutadans que amb il·lusió van anar a la via catalana i que tenen molt clar que volen votar. La sensació de derrota anticipada, fins i tot abans de convocar la consulta, ha corregut avui per les xarxes, sense dubte, les declaracions del president Mas han estat un error, algun “spin doctor” s’ha equivocat. Que Espanya ens negui el dret a votar no vol dir que no puguem votar, al contrari, si ho fem bé, el no d’Espanya a la democràcia serà la gran victòria. La campanya arriba a meitat del seu destí  i ,de moment, tot segueix indicant que CiUi ERC, o ERC i CiU guanyaran per primer cop unes eleccions europees, i les forces unionistes trauran el pitjor resultat. Aquesta és una gran notícia,no qui guanyi les eleccions europees aquest 25 de maig.   


A.Mas i R.Tremosa


CiU i ERC guanyaran i obtindran millors resultats en la mesura que no busquin brega entre ells

Aquestes darreres hores s’han produït els primers petits enfrontaments entre CiU i ERC, Tremosa lha recordat a ERC que sense Mas no tenim procés i els republicans han insistit que l’única llista en que tots els candidats votaran el doble #sísí és ERC, de moment la sang no ha arribat al riu i farien be de complicar-ho més

L’enemic del procés català per exercir la democràcia el formen els partits unionistes: PP, PSOE, UPyD, Ciudadanos i altres.


Aquests partits i els suports mediàtics que tenen són  el veritable enemic del poble de Catalunya, tant sols cal escoltar les declaracions d’aquests, ni un pam de net a l’hora d’explicar els seus arguments, cada dia que passa tot queda més clarificat.

Una pregunta per a la nit del 25M: tindrà més vots catalans la candidatura de Bildu o més vots bascos la candidatura d’ERC?

Seguirem amb la basquitis o no, tindrà efecte el suport mig amagat de la CUP a Bildu, o molts votants de la CUP votaran en clau tant sols catalana? Serà una dada a tenir en compte.

Vam omplir el carrer i no podrem omplir les urnes

Diferenciar l’abstenció a Catalunya respecte a Espanya també serà una gran victòria el 25M, serà una dada que serà observada. Avui, fins i tot, en el debat dels cinc candidats a la presidència de la Comissió Europea han parlat del dret a decidir, del cas escocès i del cas català, tant sols ens manca que els catalans i les catalanes s’ho creguin.