dimecres, 21 de maig del 2014

El PP, contra l'Assemblea Nacional Catalana

21/05/2014

ANC

Castelldefels no atorga a l’Assemblea Territorial de la ciutat el mes de maig el permís per posar els punts d’informació als carrers


Nerea Rodríguez



Una de les carpes de l'ANC de Castelldefels



El PP, ara contra l’Assemblea Nacional Catalana. L’Assemblea Territorial de Castelldefels ha denunciat que aquest mes l’Ajuntament de Castelldefels, on governa el PP, no els ha atorgat el permís per posar els punts d’informació als carrers de la ciutat.

Aquests punts informatius consisteixen en una carpa, que habitualment situa l’ANC de Castelldefels els caps de setmana des de fa més d'un
any als espais que fins ara el Consistori els havia concedit. Aquest cop, però, l'Ajuntament, apel·lant a la vigència del període de campanya electoral per a les Eleccions Europees, remet l’ANC a la Junta Electoral per tal de demanar permisos per sortir al carrer.

I la Junta Electoral ha respost, amb “bon criteris”, que no els pot donar i denegar res, ja que no som cap partit polític.

Efectivament, recorda l’ANC de Castelldefels, “no som cap partit polític, sinó una organització unitària, popular, transversal i democràtica, una entitat legalment registrada al municipi que en cap cas ha d’interferir en el lliure desenvolupament de la campanya electoral i que en tot aquest llarg període en què ha estat present als carrers de la ciutat sempre ha treballat respectuosament en favor dels seus objectius fundacionals”.

D’altra banda, assenyala l’Assemblea: “Tenim constància que en altres punts del territori la nostra entitat no té cap problema per exercir aquesta activitat durant aquests dies en llocs no reservats als partits polítics i, per tant, se’ns fa difícil entendre el tracte rebut actualment per part del nostre Ajuntament”, i continua explicant: “El dia 15 d’abril vam tramitar el permís pertinent a l’Ajuntament de Castelldefels perquè ens donés una resposta, però aquesta no ens va arribar per escrit sinó de manera oral i remetent-nos a la Junta Electoral”.

“Lògicament, ja sabem que si aquesta arriba, probablement ja no serem a temps de sortir al carrer durant el període en què se’ns ha denegat el permís per ser-hi”, lamenta, motiu pel qual “volem fer saber a través de les xarxes socials i pels canals de comunicació que siguin oportuns el nostre malestar amb aquesta situació, que esperem no sigui la tònica a seguir d’aquí endavant”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/el_pp_contra_l_assemblea_nacional_catalana_100779.php