dimecres, 14 de maig del 2014

El govern espanyol vol reprimir les xarxes socials

Dimecres, 14 de maig de 2014 20:00 h

Estudiarà com “posar límits” legals a segons quins “insults”, però resulta que ja existeixen les lleis segons diferents experts, per exemple insultar catalans a Espanya surt gratuït 



© @acn


Madrid (ACN).- El Ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha promès aquest dimecres que el seu Ministeri i el departament de Justícia que porta Alberto Ruiz Gallardón "treballaran conjuntament" per buscar la manera de "posar límits" legals addicionals als comentaris insultants com els que han proliferat a les xarxes socials després de l'assassinat a trets de la presidenta del PP de Lleó, Isabel Carrasco. 

Segons Fernández Díaz, els "comentaris que inciten a l'odi i fan apologia del delicte" són una de les
"vessants" de la "cibercriminalitat" i "evidentment" són "perillosos per a tots, perquè al final aquestes coses tenen conseqüències".

Insultar catans surt de fran...

Unes paraules que fins al moment no s’han dit davant els insults i la persecució que han patit els catalans, malgrat que les xarxes estan plenes d’insults a catalans, polítics, esportistes, artistes, el ministeri de l’interior o el de justícia han estat absents a l’hora de fer quelcom per evitar-ho.

Segons molts experts ja existeixen lleis suficients per anar contra els energúmens de les xarxes

Les paraules del ministre Fernández Díaz semblant més una amenaça a les llibertats que no pas una actitud seriosa contra els insults a les xarxes.