dijous, 8 de maig del 2014

Barberà para els peus a un periodista de Madrid

08/05/2014

REFERENDUM

El periodista de TV3 ha explicat que es va encarar amb el reporter que li va preguntar sobre com vivia la tensió a Catalunya

 

Mar Sabé



Jaume Barberà a Rac1


El periodista de TV3 Jaume Barberà ha explicat avui a Rac1 que el dia de Sant Jordi va haver de parar els peus a un periodista que li feia una entrevista per un mitjà madrileny. Barberà ha explicat que la primera pregunta del periodista va ser: “No està preocupat pel nivell de fractura que es viu a Catalunya?”

Barberà es va indignar amb aquesta pregunta, li va dir que aturés el micròfon i li va etzibar: “Escolta,
però tu on estàs? Véns amb aquesta consigna? Veus alguna ruptura aquí? Qui cony t’ha dit això?”. “Venen amb la consigna que els diuen des de les redaccions de Madrid, i no entenen com és possible que no hi hagi fractura a Catalunya”, ha explicat Barberà.

Barbarà s’ha mostrat indignat pel discurs de la crispació igual que Vicent Sanchis, també present a la tertúlia, que ha explicat que per ser valencià “sí que ha viscut una gran crispació”. “Hi va haver una època al País Valencià en la que hi havia gent que tenia el dret a expulsar-te i a agredir-te perquè eres valencià i parlaves en català”, ha compartit.






http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/05/barbera_para_els_peus_a_un_periodista_de_madrid_100508.php