dijous, 8 de maig del 2014

Pedro: "La Lliga ens ha donat una segona oportunitat, seria imperdonable deixar-la passar"

BARÇA

El davanter canari parla davant la premsa de les opcions del Barça per guanyar la Lliga



Pedro Rodríguez, jugador del Barça, durant la roda de premsa
Pedro Rodríguez, davanter del Barça, ha parlat aquest dijous davant dels mitjans de comunicació de les opcions del Barça de guanyar aquesta Lliga. "La Lliga ens ha donat una segona oportunitat", ha explicat el jugador, que ha afegit: "Seria imperdonable deixar passar aquesta oportunitat, però tenim dos rivals complicats. Tal com ha arribat aquesta oportunitat, tot això ens ha donat moral".

"No tenim dubtes, estem molt animats i tenim clar que podem aconseguir aquestes dues victòries contra l'Elx i
l'Atlètic de Madrid", ha dit abans d'explicar que no creu que la plantilla es precipités quan va dir que donava la Lliga per perduda: "Per a mi, era impensable que es poguessin donar aquests resultats. La Lliga ens ha donat una segona oportunitat, al futbol tot pot passar i rivals en teoria petits que lluiten per la permanència són complicats i han demostrat que poden donar un ensurt".

"El camp de l'Elx és molt complicat, intentarem guanyar i després decidir davant de la nostra afició", ha destacat.Per a Pedro, "seria bonic poder guanyar la Lliga per dedicar-se-la a Tito". "Depenem de nosaltres mateixos i hem d'aprofitar aquesta oportunitat per tractar de guanyar un títol", ha afirmat Pedro, que ha definit aquesta competició com "una Lliga de bojos".

Preguntat per Luis Enrique, el nom que sona amb força per ocupar la banqueta del Barça la temporada vinent, Pedro ha dit: "Jo el vaig tenir durant molts partits com a entrenador del B. És un entrenador amb molt caràcter, és un jugador que ha estat molt aquí, que també ha entrenat... i és molt estimat per l'afició. Però nosaltres ara ens centrem en aquests dos partits, encara queda temporada i estem amb el 'mister'", ha comentat Pedro, que ha assegurat que Martino no s'ha acomiadat de la plantilla: "I ara! Ens queden dos partits i encara podem fer alguna cosa gran".


http://www.ara.cat/esports/barca/Pedro-Lliga-donat-segona-oportunitat_0_1134486742.html