dijous, 3 d’abril del 2014

La multinacional Grífols a Mas: "President, no s’arronsi, tiri endavant"

03/04/2014

REFERENDUM

Víctor Grífols dóna suport al cap del govern català perquè segueixi amb el procés sobiranista

 

Nerea Rodríguez



El president de la multinacional d'hemoderivats Grifols, Víctor Grífols



El president de la multinacional d'hemoderivats Grifols, Víctor Grífols, ha donat suport avui al president català, Artur Mas, del qual ha dit saber que ho estava passant malament, i l'ha animat amb les següents paraules: "Tiri endavant. No s'arronsi".

Aquest dirigent empresarial ha inclòs aquest inesperat missatge de suport al president català, que
Mas ha agraït, durant la inauguració de la nova planta de fraccionament de plasma de la companyia a Parets, en un context marcat per la crisi i el debat sobre la consulta sobiranista convocada per al 9 de novembre.

"Quan una organització té un objectiu clar per aconseguir no s'ha d'espantar per les critiques que qüestionen la seva estratègia o raó de ser", ha assegurat Grifols recordant la trajectòria de la seva empresa, i tot seguit ha llançat aquest missatge dirigint-se a Mas: "Amb fermesa i determinació es pot arribar molt lluny. Sé que ho està passant malament. Té determinació. Tiri endavant. No s'arronsi".

Per la seva banda, Mas ha agraït la "valentia i el coratge" demostrat pel dirigent empresarial, ha recordat que Grifols inverteix als EUA, a Espanya i també a Catalunya, i ha conclòs que, davant ‘daquells missatges "apocalíptics" d'alguns, "el sentit comú s'acaba imposant en l'economia".


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/04/la_multinacional_grifols_a_mas_president_no_s_arronsi_tiri_endavant_99807.php