dimecres, 19 de març del 2014

Rahola se solidaritza amb l’ANC i se’n fa sòcia

19/03/2014

ANC

La periodista es queixa: "Volen criminalitzar un moviment pacífic per convertir-lo en el botxí"


Nerea Rodríguez



Pilar Rahola



La periodista Pilar Rahola s’ha volgut solidaritzar avui amb l’Assemblea Nacional Catalana després dels atacs rebuts les darreres setmanes per part de mitjans i dirigents espanyolistes. Per aquest motiu, durant el programa ‘Migdia’, a 8TV, i davant de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, Rahola ha dit que “em faig sòcia de l’Assemblea simbòlicament”, i ha assegurat que quan acabés el programa ho faria. De fet, durant la part final de la tertúlia, la periodista ha entrat a la web de l’ANC i ha començat a seguir els passos per tal de poder-se inscriure com a sòcia.

D’aquesta manera, Rahola ha fet el mateix que va fer l’economista Xavier Sala-i-Martín la setmana
passada, en adherir-s’hi també. A més, ha criticat que “hi ha una ofensiva molt seriosa contra l’ANC. L’estan posant sota el punt de mira”. Alhora, ha lamentat que “ara es converteix en botxins i culpables els que demanen exercir pacíficament la democràcia, és una trampa bastant perversa”, i ha afegit: “Gent que diu que el poble de Catalunya no pot votar està dient que aquest poble és colpista”.

En aquest sentit, ha insistit: “La majoria dels catalans estan a favor de preguntar i de respectar el resultat. L’Estat espanyol no només nega el dret a la consulta sinó que criminalitza totes les entitats que estan al voltant de la consulta. Volen criminalitzar un moviment pacífic per convertir-lo en el botxí, quan és la víctima”. És per això que ha opinat: “Quan necessites enviar el missatge de que has d’il·legalitzar a la gent és que estàs molt fotut com a Estat”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/rahola_es_solidaritza_amb_l_anc_i_se_n_fa_socia_99468.php