dimecres, 19 de març del 2014

Margallo prepara un tour per Catalunya per combatre els arguments sobiranistes

19/03/2014

REFERENDUM

El ministre espanyol realitzarà diversos actes a Tarragona i Barcelona on explicarà, entre d’altres coses, "la reacció contrària de tots els organismes de la Unió Europea a la independència"


Nerea Rodríguez



El ministre d’Afers Estrangers, José Manuel García-Margallo, està preparant un tour per Catalunya per combatre els arguments a favor de la independència. Segons explica ‘El Confidencial Digital’, García-Margallo viatjarà a Catalunya en les properes setmanes per donar la cara, encara que no compareixerà en el Parlament, tal i com li va demanar CiU per explicar l’informe que es va fer públic la setmana passada: “Vam oferir a CiU que fos Fernando Eguidazum, director general de relacions internacionals i autor de l'informe, però l'equip de Mas ho ha rebutjat”.

Però el ministre espanyol té previst explicar aquest informe, i també combatre els arguments
secessionistes de la Generalitat, en un road show que començarà el proper mes d'abril, quan torni del seu viatge a les Filipines: “Torna el 28 de març i ja per llavors tindrà tota una agenda d'esdeveniments prevista a Catalunya”.

El primer lloc on anirà García-Margallo serà a Tarragona, en un debat periodístic, i que aprofitarà per donar els seus arguments per l’oposició a una Catalunya independent. A aquest acte, se li sumaran dos més a Barcelona, i no es descarta que també imparteixi una xerrada acadèmica a la capital catalana sobre les relacions Espanya-Catalunya.

El ministre aprofitarà per explicar el mencionat informe i la reacció, segons el Govern espanyol, contrària de tots els organismes de la Unió Europea a la independència de Catalunya.

" Margallades = Més Independentistes "


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/margallo_prepara_un_tour_per_catalunya_per_combatre_els_arguments_sobiranistes_99453.php