divendres, 7 de març del 2014

“La Roja” la tercera via de Rajoy per aturar el dret a decidir

Divendres, 7 de març de 2014 05:00 h

El famós article del màxim responsable de l’esport espanyol a favor del Barça és la punta de llança de la campanya per fusionar Catalunya i “la Roja”


Miguel Cardenal, president del “Consejo Superior de Deportes (CSD)” no ha escrit l’article de defensa del Barça per decisió seva, és un home de tota la confiança de Rajoy i el seu escrit ha estat una ordre clara i concreta de La  Moncloa, una estratègia encaminada a fer possible convertir l’èxit de la selecció espanyola de futbol d’aquest estiu al Brasil - que ja preveuen aconseguiran-, en una mostra clara de que units som millors i que gràcies al paper decisiu dels catalans, Espanya és campiona del món, és a dir, millor units que no pas separats. Rajoy vol  utilitzar el futbol com va fer el franquisme per anul·lar una voluntat popular. 


Rajoy amb La Coja
És el somni de l’equip d’assessors de Rajoy

Que la selecció espanyola de futbol, plena de jugadors del Barça, torni a guanyar el mundial i precisament als mundials de Brasil, tot un país gaudint de l’espectacle i de les victòries pàtries a poques setmanes de la celebració del referèndum, quina millor crida a la unitat que una selecció guanyadora del mundial.

L’SPAM de la selecció espanyola per terra, mar i aire

De fet ja ha començat l’espectacle previ, grans empreses fent anuncis amb la selecció espanyola de futbol com a reclam, “la Roja” per tot arreu, ho podem comprovar aquest dies als mitjans de comunicació catalans, amb el “rasca de la roja” i en altres anuncis, i a  mesura que s’acosti el mundial s’incrementarà la publicitat.

Guanyar el mundial de futbol i derrotar el dret a decidir

Rajoy no vol la tercera via de Duran, Herrera o del Lobby “Puente Aéreo”, vol la tercera via de “la Roja” i aquesta passa per aconseguir guanyar el mundial i aprofitar la festa, les celebracions per demostrar que millor units. Per això és tant important l’article de Miguel Cardenal una clara aproximació a la tercera via que vol Rajoy. Guanyar el mundial i derrotar el dret a decidir.