dimarts, 18 de març del 2014

Antich revela que "membres del PP ja demanen la il·legalització de l’ANC"

18/03/2014

REFERENDUM

Segons l’exdirector de 'La Vanguardia' ja estan pressionant al ministeri de Justíicia perquè ho faci

 

Alèxia L. Ferret




José Antich a Rac1
L’exdirector de 'La Vanguardia', José Antich, ha assegurat aquest matí durant la tertúlia del programa 'El Món a Rac1' que "hi ha membres del PP que han demanat al ministeri de Justícia que s’investigui a l’Assemblea Nacional Catalana perquè sigui il·legalitzada". El periodista Jordi Basté s'ha sorprès molt en escoltar aquesta informació i ha exclamat: “Què ha fet l’ANC per ser il·legalitzada?”

En aquest sentit, Antich ha manifestat que "alguns creuen que l'ANC està instigant a un cop d'Estat a Catalunya". Després d’analitzar les dades del darrer sondeig del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), que diu que el 60% dels catalans estaria a favor que Catalunya esdevingui un nou Estat d’Europa, i que el 87% de la població catalana acceptarà el resultat de la consulta, ha considerat que “hi ha un estat d’ànim molt consolidat a la societat catalana. Va passant el temps i es va consolidant una idea”.

També ha fet referència a l’entrevista d’ahir a 8TV al líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, sobre la qual ha opinat que “l’espai que Duran ha representat fins ara aixeca acta que la tercera via està clínicament morta”.

Durant la tertúlia, Jordi Graupera ha augurat tres moments clau que succeiran durant els propers dies: El primer és que hi haurà una oferta de tipus econòmic per part de l’Estat espanyol. El segon és que hi haurà un moment en què "Artur Mas haurà de trencar (això produirà una violència verbal)", i per últim, "saber què farà la gent, com aguantarà estar un mes sense cobrar".



 




http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/03/antich_hi_ha_membres_del_pp_que_ja_han_demanat_la_il_legalitzacio_de_l_anc_99429.php