dissabte, 8 de març del 2014

2/3 del Parlament de Catalunya a favor del dret a decidir

Dissabte, 8 de març de 2014 21:45 h

Enquesta El Periódico: Majoria absoluta de CiU(35/36) i ERC (34/35), la CUP (6) dobla escons i ICV/EUiA(14/15) supera al PSC(14/15). C’s(17/18) toca sostre i lidera els unionistes amb davallada del PP (12/13)


CiU recupera la primera posició però amb un empat tècnic amb els republicans, recupera intenció de vot a partir de l’anunci de la data i pregunta, és a dir CiU recupera vot quant és manté ferm en el procés i el perd quant el missatge que s’imposa és el de Duran o el del Conseller Vila. L’enquesta porta a les forces partidàries del dret a decidir a superar els 2/3 terços del Parlament de Catalunya, mentre els unionistes toquen sostre malgrat el discurs demagog de C’s, que s’imposa a populars i socialistes, a Catalunya C’s és un partit ineficaç, un partit que tant sols intenta crispar la societat catalana, però sense futur per governar, per això prepara l’aventura d’Espanya. 


Enquesta El Periódico


Els partits partidaris del dret a decidir consoliden posicions

L’enquesta deixa molt clar que a Catalunya existeix una gran majoria a favor del dret a decidir, malgrat tots els entrebancs i falsedats que dia a dia ens diuen. Aquesta realitat exigeix que aquests mateixos partits no defraudin a la majoria dels ciutadans d’aquest país.

C’s encapçala els unionistes amb un discurs demagog i amb voluntat de crispar la societat catalana.

La davallada del PP pot comportar canvis a l’actual direcció (demà ho expliquem al directe!cat).

El PSC segueix cap avall, s’agreuja la seva situació de crisi, dir no al dret a decidir l’aboca a ser residual.