diumenge, 23 de febrer del 2014

Viviane Reding no diu tota la veritat

Diumenge, 23 de febrer de 2014 13:20 h

Uns dies amb els carrers ocupats i la fermesa de la seva gent han forçat que la UE canvií el seu discurs respecte a Ucraïna. L’exemple de la #ViaCatalana impedeix que Europa ens deixi fora.


En una entrevista concedida a La Vanguardia la vicepresidenta de la Comissió Europea ens diu, “No vull perdre Catalunya” però no diu que de moment la UE està perdent Catalunya, la pertinença a Espanya comporta per a Europa la pèrdua de la potencialitat d’una de les regions d’Europa més dinàmiques i aportadores de riquesa. En aquesta entrevista Reding  no diu tota la veritat, no vol molestar a Espanya, però deixa dit amb la boca petita, que qui ha de decidir és el poble! 


Si el poble decideix, la seva voluntat és imparable, a Ucraïna s’ha demostrat

Viviane Reding diu que qui ha de decidir és el poble, i en el cas català la voluntat majoritària del poble de Catalunya és molt més clara, fins i tot molt més clara que les majories que han tombat el govern ucraïnès.


Viviane Reding demana un acord amb Espanya, però Espanya no vol negociar

Res no impedirà que si Catalunya decideix democràticament marxar d’Espanya ens quedem a  UE, i això ho sap la comissària europea i per això les seves advertències a Espanya, no negociar obre la porta clarament a la independència de Catalunya i al seu reconeixement internacional.