divendres, 28 de febrer del 2014

Vidal Quadras assegura que els catalans seran “éssers marginals” en cas d’independència

28/02/2014

INDEPENDÈNCIA

El vicepresident del Parlament Europeu creu que els polítics nacionalistes catalans busquen ara “una sortida digna” al procés sobiranista


Albert Ribas



El vicepresident del Parlament Europeu Aleix Vidal-Quadras ha advertit aquest divendres que si Catalunya s’independitza quedaria fora de totes les organitzacions internacionals i els catalans es convertirien en “éssers marginals”.

Segons l’ara polític de la formació espanyolista Vox, és “increïble” que “una classe política responsable porti els seus ciutadans a aquesta situació”. Una situació que segons Vidal Quadras ara mateix és la d’uns polítics nacionalistes catalans que busquen “una sortida digna” al procés sobiranista perquè han topat “de cara contra la realitat”. Tot i això, ha advertit que els sobiranistes “han anat massa lluny”.

L’exlíder del PP de Catalunya, que ha pronunciat aquestes paraules en la taula rodona ‘El desafiament independentista català’ dins el congrés ‘Nació i Nacionalisme’ organitzat per la Delegació d'Alumnes de la Facultat de Dret de la Universitat de Valladolid (UVA), ha acabat dient que “una vegada el Parlament convoqui el referèndum sobiranista i el Tribunal Constitucional l’anul·li”, els dirigents catalans “haurien de convocar eleccions i tornar a l’ordre constitucional”.

" HAHAHAHAHAHA!! "


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/vidal_quadras_assegura_que_els_catalans_seran_essers_marginals_en_cas_d_independ_99076.php