dilluns, 17 de febrer del 2014

Pere Martí: "Si algú fa marxa enrere, electoralment ho pagarà molt car"

17/02/2014

SINGULAR TV

"Intenten negar l’espoli fiscal, però no se’n sortiran", assegura el periodista a Singular TV


Mar Sabé










Pere Martí a Singular TV
El periodista de 8TV Pere Martí considera que "si algú fa marxa enrere en el procés sobiranista, electoralment ho pagarà molt car". Segons el seu parer, és el que li estaria passant al PSC, perquè ara mateix "una gran part de la societat catalana està ja en situació de reivindicació de futur".

Martí explica en una entrevista a Singular TV que alguns intenten ara negar l’espoli fiscal, però es mostra convençut que "no se’n sortiran”. També apunta que una proposta generosa per part del govern espanyol a Catalunya sobre el paper podria fer minvar les aspiracions d'una part del sobiranisme. “Però això no passarà”, ja que l'oferta no vindrà.

El periodista remarca que la societat civil és la que encapçala el procés sobiranista, i ho recull en una amplicació del llibre "El dia que Catalunya va dir prou" (Butxaca), que s'acaba de publicar. Aquest volum explica la història de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) des que es va fundar, "partint d’un grup molt petit de gent", fins a l’acord per la data i la pregunta al qual van arribar les formacions polítiques favorables al dret a decidir al Parlament.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/pere_marti_si_algu_fa_marxa_enrere_electoralment_ho_pagara_molt_car_98681.php