dissabte, 22 de febrer del 2014

Felip de Borbó vol convertir Catalunya en el seu 23-F

Dissabte, 22 de febrer de 2014 05:00 h

Vol una gesta política que el catapultaria al tron reial, per això l’onada intensiva de visites que te previstes a Catalunya per intentar desactivar el procés sobiranista


Salvar la unitat d’Espanya és la gesta política que li permetria consolidar al seva figura, guanyar simpaties de la dreta i l’esquerra espanyola i arribar a refundar la malmesa monarquia. Conscient dels rendiments que el 23-F ha tingut per a la monarquia espanyola, l’hereu cerca el seu 23-F particular. En aquest sentit, el Borbó ha activat una intensa agenda a Catalunya amb reunions amb polítics, lobbys econòmics i empresarials i sap que compta amb la cobertura mediàtica que li permetrà llençar el missatge sobre la necessitat del diàleg i de cercar una solució al conflicte entre Catalunya i Espanya i trobar-hi una solució legal dins el marc de la constitució. 


FELPIE VI hereu del traidor FELIP V
Felip de Borbó al sopar del “Puente Aéreo”

El tret de sortida de l’agènda del Borbó s’inciarà aquest 23 de febrer aprofitant la inauguració del Mobile World Congress. El programa inclou un sopar de gala del  certamen al que assistirà el president  Artur Mas i altres líders polítics a més de financers i empresaris. Però el plat fort de l’agènda del Felip de Borbó serà dimarts quan soparà  amb empresaris del lobby “Puente Aéreo”, que segons ha transcendit tindrà com amfitrió el comte de Godó i comptarà amb la presència del president d'Abertis i del CAREC, Salvador Alemany, el propulsor del dinar de Fonteta, Luís Conde, l’advocat  Emilio Cuatrecasas, els caps de la patronal Juan Rosell i Joaquim Gay de Montella, els empresaris madrilenys Florentino Pérez, i José Manuel Entrecanales, està previst que moderi la trobada el director de La Vanguardia, Màrius Carol.


La Fundació Príncep de Girona una plataforma pels interessos del Borbó

Una veritable plataforma d’aterratge per fer simpàtica la monarquia en un dels territoris més contraris als Borbons, el seu camuflatge potenciant activitats d’emprenedors i joves està aconseguint part dels seus propòsits, s’ha introduït a la mateixa Universitat de Girona i a dins de la mateixa societat civil gironina, la més independentista de la societat catalana. La forta capacitat econòmica de la FPdGI els permet organitzar una sèrie d’activitats que congreguen ciutadans i entitats del territori que són utilitzats per rentar la cara a la monarquia espanyola i al seu hereu. Un rentat de cara que s’oblida del silenci de la monarquia quant Catalunya i la seva cultura són atacats per terra, mar i aire, tant sols cal preguntar on era i on és la monarquia espanyola quan la llengua catalana és salvatgement atacada al País Valencià i a les Illes.





1 comentari :

Rosa Mary ha dit...

Si no hi ha res especial , aquesta serà l'única publicació que faré de la visita d'aquest cap de setmana a Catalunya del Borbó, no penso fer-li publicitat gratuïta contra el nostre Poble.