diumenge, 23 de febrer del 2014

Viviane Reding, sobre la independència: "Negocieu per romandre units" ( hahahaha està de conya !!)

23/02/2014

COMISSIÓ EUROPEA

La número 2 de la Comissió Europea considera que és "una pèrdua de temps" no treballar per a una entesa


 Lluís Goñalons




Intervenció  amb perdua del temps de Viviane Reding avui a Barcelona



La vicepresidenta de la Comissió Europea i comissària de Justícia , Drets Fonamentals i Ciutadania de la Unió Europea (UE), Viviane Reding, ha afirmat avui que "a la UE mai hauria de ser un problema que les persones s'expressin", en referència al procés català. Tot i això la comissària es decanta perquè els governs català i espanyol "negocïn sense línies vermelles per romandre plegats".

En roda de premsa a la seu de la CE a Barcelona, ​​ha manifestat el seu respecte al dret dels ciutadans a expressar-se, però ha recordat que la consulta és un aspecte en què la UE no intervindrà: "El referèndum és una qüestió nacional i d'Estat, perquè la vostra nació és part d'Espanya i compartiu una Constitució".

Reding ha convidat avui als governs espanyol i català a "negociar amb mentalitat oberta i sense línies vermelles" per assolir un acord que garanteixi la permanència de Catalunya "dins d'Espanya i d'una Unió Europea fortes".

"Els hi demano que es mantinguin units, no vagin en contra de la tendència europea", ha sostingut Reding, en una roda de premsa a Barcelona, que creu que aquesta és "l'única solució i, la resta, una pèrdua de temps i d'energia".

La comissària europea ha insistit que la consulta sobiranista convocada pel govern català és un assumpte intern i ha advertit que si Catalunya acaba independitzant-se d'Espanya, haurà de sol·licitar de nou la seva entrada en la Unió Europea.


Reding  sopant ahir amb el traidor Duran i Lladre


P.D :Hahahaahaha !! Pobreta aquesta ja li han anat a fer pressió amb "la pistola al cap" en Margallo i la resta de diplomatics espanyols i en Duran i Lladre que ahir va sopar amb ella .El que ha canviat del que va dir ella la primera vegada a ara !! ... Ni cas, i millor ser fora d'espanya i la UE  que son tots iguals. El que passa es que si marxem la UE no recuperarà els prèstacs que han donat a espanya.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/la_vicepresidenta_de_la_ce_mai_hauria_de_ser_un_problema_que_les_persones_s_expressin_98939.php#comments