diumenge, 23 de febrer del 2014

Perfils falsos a les xarxes socials

Grups ultradretans creen perfils falsos a les xarxes socials per poder extreure fotografies i informació  d’independentistes

 

23/02/2014 Comunicació   

Imatge de Victor Mila creador dels perfils Masia Cerveza Fria, Gisela Serra López i “Bizarradas independentistas”


Últimament han proliferat a les xarxes socials diversos perfils falsos promoguts per grups espanyolistes que demanen “amistat”  a perfils de persones independentistes per extreure’n informació i imatges. Algunes d'aquestes imatges i informacions després són publicades per fer-ne burla o simplement són arxivades per les organitzacions ultradretanes.

Un dels ultradretans més actius en la creació de perfils falsos  és un tal Victor Milà que com a mínim ha creat dos perfils falsos al facebook: el perfil ultradretà Masia Cerveza Fria i  el perfil independentista Gisela Serra López. Mitjançant el perfil Gisela Serra, Milà demana amistat a perfils de facebook de persones properes a l’independentisme i així n’extreu informacions i  fotografies. Les imatges  que Milà extreu dels perfils d’independentistes les penja a la pàgina del facebook “Bizarradas Separatas” (creada per ell) on les fotografies personals dels independentistes són motiu d’escarni.


http://www.llibertat.cat/2014/02/perfils-falsos-a-les-xarxes-socials-25097#.Uwk2_oaGCFE.twitter