dijous, 20 de febrer del 2014

El Príncep Felip soparà amb Mas a Barcelona

20/02/2014

REFERENDUM

El futur rei d’Espanya es posicionarà amb els empresaris per frenar el procés sobiranista, segons ‘La Razón’


Nerea Rodríguez


Artur Mas i el Príncep Felip,descendet de FelipV
El Príncep Felip soparà aquest diumenge amb el president de la Generalitat, Artur Mas. La trobada es produirà en el marc del Mobile World Congress, que com cada any inaugurarà Felip de Borbó, i també hi assistiran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el ministre d’Indústria espanyol, José Manuel Soria, a més dels organitzadors del Congrés.

Segons publiquen els diaris ‘La Vanguardia’ i ‘El Mundo’, ha estat el Príncep Felip qui ha volgut oferir aquest sopar de benvinguda, el dia previ a la inauguració. El diari ‘La Razón’, però, va un pas més enllà i assegura que el Príncep s’implicarà amb l’empresariat per intentar frenar el procés sobiranista encetat per Mas.

Segons el diari espanyolista, “la Corona, dins del respecte a les seves funcions constitucionals, està ajudant, amb discreció, a tendir ponts, afavorir el diàleg i buscar una sortida que no perjudiqui a Catalunya ni a Espanya. La seva Majestat el Rei Juan Carlos escolta i parla, i el mateix pot dir-se del Príncep d'Astúries”. I revela que el proper dilluns el Príncep té un acte privat amb empresaris a Catalunya.

Encara que no hi ha confirmació oficial, és previsible que el programa del príncep Felip a Catalunya inclogui més activitats en dies successius i s'espera que pugui participar, al municipi de Poblet, en un acte d'homenatge pel segon centenari del naixement del general Prim.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/el_princep_felip_sopara_amb_mas_a_barcelona_98885.php