dilluns, 17 de febrer del 2014

Eduardo Madina dóna carbasses a Carme Chacón

17/02/2014

PSOE

El secretari general del Grup Socialista del Congrés rebutja anar de número dos de l’exministra a les primàries socialistes


Nerea Rodríguez


Eduardo Madina i Carme Chacón
El diputat basc i secretari general del Grup Socialista del Congrés, Eduardo Madina, ha donat carbasses a l’exministra socialista Carme Chacón. Chacón i Madina es van reunir el passat 17 de gener, en una trobada on l’exministra va intentar que el diputat basc anés de número dos en la seva llista a les primàries del PSOE, proposta que el diputat basc va rebutjar, segons publica avui el diari ‘El País’.

La reunió entre tots dos diputats va durar més de dues hores, i fonts properes als dirigent socialista asseguren que la resposta negativa de Madina es basa en l'expectativa que aquest encara manté d'anunciar després de les eleccions europees del mes de maig si, finalment, fa el pas de concórrer a les primàries al novembre.

Segons el mateix diari, fonts properes a Chacón asseguren que, a més, Madina li va respondre que la seva intenció és optar a aquestes primàries i que, per això, li feia la mateixa proposta a l'exministra: que formi part de la seva candidatura quan l'anunciï. Que li agradaria comptar amb Chacón en el seu equip com a número dos.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/eduardo_madina_dona_carbasses_a_carme_chacon_98804.php