dimecres, 5 de febrer del 2014

Comín: "Si no ens deixen votar, marxarem a bufetades reivindicant la nostra dignitat"

05/02/2014

REFERENDUM

L’exdiputat socialista creu que Montoro ha fet el "ridícul" amb els vaivens de les balances fiscals

 

 Lluís Goñalons


Toni Comín
L’exdiputat socialista Toni Comín ha carregat contra la presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz (PSOE), qui ha postil·lat de nou contra el Dret a decidir dels catalans. Vist que tant el PSOE com el PP s'han arrenglerat contra el referèndum català, Comín ha afirmat: "Si no ens deixen votar, marxarem a bufetades reivindicant la nostra dignitat".

En el marc de la tertúlia de Rac1, Comín ha criticat que s'equivoquen els qui equiparen votar amb independència. És a l'inrevés, segons el seu criteri. Per a l'exsocialista l'única possibilitat remota de quedar-se dins l'Estat espanyol és "votant amb llibertat".

Comín ha titllat de "ridícul" els vaivens del ministre d’Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, alhora d'anunciar la publicació de les balances fiscals. "Al final, s’ha d’embeinar la seva pròpia matxada”.

Encara amb la carpeta de les balances fiscals oberta, el tertulià ha asseverat que existeix un criteri de justícia que proclama que "pagues en funció de la riquesa i reps segons la gent que tens" i que es pot resumir amb "justícia". Explica que si a l'Estat espanyol es jutgés per aquest principi avui Catalunya "doblaria el dèficit que hauria de tenir. Les regions riques han de tenir dèficit, sí. Però el just". Comín ha acabat trencant una llança a favor d'un principi d’ordinalitat a les balances.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/comin_si_no_ens_deixen_votar_marxarem_a_bufetades_reivindicant_la_nostra_dignitat_98572.php