dimarts, 4 de febrer del 2014

Bauzá i Aguirre s’apunten a la causa independentista

Dimarts, 4 de febrer de 2014 15:05 h

Homs ironitza sobre els arguments de Montoro per no publicar les balances fiscals i la demanda de Bauzá i Aguirre perquè es publiquin


La no publicació de lesbalances fiscals sembren la discòrdia dins el PP. Ahir el president Balear, José Ramón Bauzà, reclamava a Montoro la publicación de les balances fiscals i acusava el ministre de voler maquillar les dades econòmiques amb el nou procediment. Avui l’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, en una entrevista a TV3 també ha reclamat a Montoro la seva publicació. 'Espanya ens roba' és un eslògan que ha calat i contra això s'han de publicar les balances fiscals", ha afirmat. Davant aquests peticions Homs ha dit irònicament que Aguirre i Bauzà es deuen haver passat a la causa independentista, al bloc dels que mal utilitzen les balances fiscals o al bloc del periodistes que també en fan mal ús. 


Batalla campal al PP

Segon diversos digitals madrilenys el president extremeny, José Antonio Monago, encapçalaria el grup de barons del PP que haurien pressionat Montoro per paralitzar la publicació de les balances fiscals pre-cuinades per l’impacte que podria tenir en les seves comunitats de cara a les eleccions del 2015. Per altra banda Ignacio González, Alberto Fabra, i José Ramón Bauzá haurien pressionat el ministre d'Hisenda perquè fes públiques urgentment les balances fiscals sense cuinar-les perquè s'hi juguen les eleccions.

Germà Bel la clava

Germà Bel destapava en un article a La Vanguardia  el motiu “inconfessable” de la supressió de les balances fiscals. El cas és que la manipulació de les balances fiscals per amagar el dèficit fiscal de Catalunya revelaria un subsidi d’escàndol a Extremadura, Astúries, Galícia o Castella i Lleó. Bel feia aquesta reflexió: “Imagineu el malestar de tants presidents autonòmics, gairebé tots del Partit Popular,  - Madrid, País Valencià i Balears- en transcendir aquests nivells relatius de subsidi, i les consegüents trifulgues”, la trifulga està servida.