dijous, 20 de febrer del 2014

Barberà: “Manos Limpias coneix l’ABC de les clavegueres de l’Estat”

20/02/2014

REFERENDUM

“És l’assignatura pendent dels catans, que no coneixem l’Estat”, considera el periodista


 Mar Sabé



Jaume Barberà a Rac1
El periodista Jaume Barberà ha considerat avui que el sindicat d’extrema dreta ‘Manos Limpias’ “coneix l’ABC de les clavegueres de l’Estat”, i és per això que són capaços de presentar tants recursos als Tribunals espanyols. Ha fet aquestes declaracions a la tertúlia d'El Món a Rac1, quan els presents debatien sobre la querella que ha presentat aquest sindicat en contra del president de la Generalitat, Artur Mas, per desobediència, sedició i rebel·lió.

Barberà ha compartit que "ells coneixen els camins més curts i les dreceres perquè les coses es facin efectives", i, segons ell, aquesta és "l’assignatura pendent dels catalans".

El també periodista Jordi Barbeta, ha explicat que es tracta d’un sindicat de funcionaris, sense representació institucional, “en el qual molts advocats de l’Estat i col·laboren”. No és d’estanyar, doncs, que el dictamen en contra de la consulta per la independència que es va fer a Arenys de Munt el 2009 el signés un advocat militant de la Falange, ha recordat.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/barbera_manos_limpias_coneix_l_abc_de_les_clavegueres_de_l_estat_98890.php