dilluns, 20 de gener del 2014

PP i PSOE faran actes conjunts per intentar frenar el procés català

20/01/2014

REFERENDUM

Els populars creuen que Rubalcaba és un bon aliat i l'acord serà possible fins que aquest aguanti com a líder del PSOE


Nerea Rodríguez


Els ementats a la Monloa
El PP i el PSOE estan articulant una estratègia per frenar el procés català i el seu president, Artur Mas. Després que el Parlament aprovés amb quasi dos terços demanar al Congrés dels Diputats la transferència de la competència per celebrar un referèndum, el Govern espanyol es prendrà el seu temps per respondre-hi amb la intenció d'apuntalar una aliança parlamentària amb el PSOE, fins arribar a celebrar actes conjunts, segons publica avui el diari 'El Mundo'.

El president espanyol, Mariano Rajoy, té molt clara la resposta que donarà el Govern, però tot i així vol que allò que respongui el Congrés compti amb el suport d'una amplíssima representació de la Cambra. Per celebrar aquests actes conjunts, el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, és un bon aliat dels populars en aquest sentit.

Mentre Rubalcaba aguanti al capdavant del partit socialista espanyol, l'entesa és possible. El partit que lidera Rubalcaba ha convocat les primàries per novembre, justament quan s'ha de celebrar la consulta. "És una bona notícia per Espanya que Rubalcaba continuï sent l'interlocutor", confessava al mateix diari un membre del Consell de Ministres.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/pp_i_psoe_volen_fer_actes_conjunts_per_intentar_frenar_el_proces_catala_98223.php