dilluns, 20 de gener del 2014

Una exconsellera d'Extremadura aconsegueix una plaça pública que ella mateixa va convocar

20/01/2014

El president del tribunal de les oposicions va ser el seu càrrec de confiança quan era consellera


Nerea Rodríguez



L'exconsellera María Jesús Mejuto
L'exconsellera de sanitat d'Extremadura, la socialista María Jesús Mejuto, ha aconseguit una plaça de funcionaria de l'especialitat "Cirugia general i aparell digestiu". Aquesta però és una plaça que ella mateixa va treure a concurs ocupant el càrrec de consellera en funcions, segons publica el diari 'El Mundo'.

Mejuto va treure un 9,33 de nota en l'examen, qualificat per tots els opositors, un total de 37, com a "molt difícil". De fet, la segona millor nota va ser un 6,4. A més, el president del Tribunal va ser el seu càrrec de confiança durant la seva etapa política.

Hi havia 12 places -10 del torn lliure i 2 de promoció interna- però només 8 dels 37 opositors van treure més d'un 5, pel que han quedat 2 places lliures, ja que va tampoc s'han cobert els dos llocs de promoció interna.

És en el període que va de la derrota electoral dels socialistes fins a la presa de possesió de l'actual president extremeny, el popular José Antonio Monago, quan la Conselleria de Sanitat publica la convocatòria d'aquestes oposicions, tot i que la consellera estava en funcions i, per tant, no hauria d'haver pres una mesura com aquesta.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/una_exconsellera_de_sanitat_d_extremadura_aconsegueix_una_placa_publica_que_ella_mateixa_va_convocar_98227.php