dijous, 2 de gener del 2014

Curto s'encomana a Mas: "Evita els petits errors i defuig els grans èxits"

02/01/2014

REFERENDUM

L'històric dirigent del PP valora que la mobilització de les ambaixades contra el procés català de Margallo delata "temor"


Lluís Goñalons


L'històric exdirigent del PP Josep Curto
L'històric exdirigent del PP Josep Curto s'ha encomanat avui al president Artur Mas: "Evita els petits errors i defuig els grans èxits", li ha recomanat en el marc de la tertúlia de Catalunya Ràdio. Curto també ha posat el focus sobre la mobilització de les ambaixades contra el procés català del ministre d’Afers Estrangers espanyol, José Manuel García Margallo.

Curto ha pronosticat que, en el debat sobiranista, qui cometrà més errors serà el govern espanyol. És per això que recomana al govern d'Artur Mas, i al president com a capitost del procés, evitar grans gestes. Troba indispensable, però, que "Mas fixi de manera clara les coordenades del procés".

"La consigna delata temor"


El dirigent popular que va estripar el carnet de militant el 2009 ha assenyalat un dels errors del PP sobre el procés català.  Es tracta de l'argumentari antiindependentista, 'Per la convivència democràtica', que el ministre d’Afers Estrangers espanyol, José Manuel García Margallo, va enviar a les 129 ambaixades i 92 consolats que té Espanya arreu del món. "És una envestida", ha titllat.

"Quan va haver-hi els atemptats de Madrid, el PP va fer arribar un manual per dir que va ser ETA.  La consigna de Margallo també delata temor", ha declarat sobre aquests darrers moviments. Curto valora que el govern espanyol està espantat: "Van amb paper higiènic sota el braç", ha exemplificat amb ironia.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/curto_s_encomana_a_mas_evita_els_petits_errors_i_defuig_els_grans_exits_97916.php