dimarts, 7 de gener del 2014

Bru de Sala: "El mainstream d’Espanya és dividir Catalunya"

07/01/2014

CONSULTA

"Seria de salut pública donar una sortida al dret de decidir dels catalans per saber què és el que hi ha, i el que sigui, que sigui!", considera el notari López Burniol


Mar Sabé

L'escriptor Xavier Bru de Sala a Catalunya Ràdio
L’escriptor Xavier Bru de Sala ha considerat avui que "el mainstream de Catalunya és la democràcia", i el d’Espanya “dividir Catalunya”. Bru de Sala ha considerat que l’expresident espanyol José Maria Aznar és un “personatge molt intel·ligent”, que està portant fins al final la seva teoria que “abans es dividirà Catalunya que Espanya”.

Ha fet aquestes declaracions a la tertúlia d’El Matí de Catalunya Ràdio, on ha considerat que els líders espanyols “són capaços de generar un conflicte al carrer de Barcelona fals i provocat, en el qual no hi hagi cap sobiranista però sí algun disfressat, per justificar allò que ja ha anunciat Jose Manuel García-Margallo a través del document, que Catalunya s’està fracturant”, fent referència a la carta que va enviar el ministre d’Afers Exteriors espanyols a les ambaixades per intentar frenar el sobiranisme català, i les declaracions del ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, que va assegurar que aquest Nadal s’han trencat moltes famílies catalanes per culpa del procés.

"Hem de salvar a Catalunya de la confrontació civil, ergo, hem de salvar als catalans del dret a decidir", ha considerat Bru de Sala que pretén fer el govern espanyol. “Contra aquesta carta nosaltres n’hi hem de sumar una altra: la del civisme”, ha sentenciat.

Marta Sales, també present a la tertúlia, ha considerat aquesta teoria “d’epifania”, i l’economista Germà Bel ha rebatut amb dades que a Catalunya hi hagi cap tipus de fractura social: “Aquesta discussió es va resoldre a les darreres eleccions autonòmiques, que el percentatge de vot del Baix Llobregat va ser molt més alt que el de les terres de l’Ebre”.

El prestigiós notari Juan José López Burniol ha considerat, també, que “l’estratègia que està sobre la taula és la de la confrontació i justificació d’intervenir abusant de la voluntat d’imposició”. “El que hem d’intentar és que sigui inventat, no justificat”, ha considerat Burniol, que també ha al·legat que “seria de salut pública donar una sortida al dret de decidir dels catalans per saber què és el que hi ha, i el que sigui, que sigui!”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/01/bru_de_sala_el_mainstream_d_espanya_es_dividir_catalunya_97977.php


1 comentari :

Josep Bosch ha dit...

Jo vaig ser victima d'un muntatge dels ultres.
Seria llarc d'explica,pero dire una pinzellada.
Amb motio de la vaga de ROCA RADIADORS de Gava l'any 1978 ,l'extrema dreta de Gava ,baren confeccionar una octaveta denuncianos ha uns cuans que estabam venguts l'ort Yanqui i Rus,al cual ba motivar a la G.C. que ens vingues a buscar a casa i portarnos al " CUARTELILLO" per fernos violencia psicologica.
Veritat demostrapbla.
Explico aijo per que el Sr. Bru de Sala te rao de pensar que faran tot i mes per desacreditarnos hi fensa passar per violens.