divendres, 20 de desembre del 2013

Vidal Quadras creu que s’hauria de suspendre l’autonomia de Catalunya :)

20/12/2013

INDEPENDÈNCIA

El vicepresident del Parlament Europeu considera que la consulta és un “gest polític” que “no es farà mai”


Albert Ribas


L'eurodiputat del PP faxiste Aleix Vidal-Quadras
El vicepresident del Parlament Europeu, Alejo Vidal-Quadras, ho té clar. La solució per acabar amb el procés independentista català és suspendre l’autonomia de Catalunya quan es formalitzi la consulta pel proper 9 de novembre. Ara bé, Vidal-Quadras ha afegit que no creu que passi perquè el govern espanyol “té la teoria que augmentaria la tensió”.

L’eurodiputat del PP, en unes declaracions a València on ha assistit a la presentació d’un llibre, ha tornat a enviar una indirecta a Mariano Rajoy: “L’experiència ens ha demostrat que la manca de claredat i contundència ens ha dut a aquest impàs”. Vidal-Quadras ha afegit que és “molt greu el que han fet els partits separatistes”, que amb la seva actitud estan “dinamitant el pacte de la Transició”.

Finalment, el vicepresident del Parlament Europeu ha volgut deixar clar que la consulta és un “gest polític” que “no es farà mai”. El seu pronòstic ha estat el següent: “Si es publica la convocatòria i es fan totes les passes per materialitzar la realització de la consulta, el govern espanyol presentarà un recurs d’inconstitucionalitat, el Constitucional anul•larà la consulta i a partir d’aquí tindrem unes eleccions plebiscitàries a Catalunya”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/12/vidal_quadras_creu_que_s_hauria_de_suspendre_l_autonomia_de_catalunya_97752.php