dimarts, 12 de novembre del 2013

Mas convida Margallo, PedroJ. Ramírez, Ibarra i Bono a visitar el museu de l’Holocaust

Dimarts, 12 de novembre de 2013 15:05 h

Tots els que ens titllen de nazis i relacionen el procés amb el nazisme haurien de visitar a el museu de l’Holocaust segons el president Mas


En pocs mesos dirigents històrics del PSOE, un membre del Govern del PP, el director del diari El Mundo, a més d’una colla de comentaristes dels mitjans de la caverna mediàtica, s’han atrevit a comparar el nacionalisme català amb un dels règims més cruels de la història de la humanitat, el nazisme, sense cap conseqüència. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha aprofitat la seva visita al Museu de l'Holocaust per carregar contra els que, des de l'estat espanyol, relacionen el procés amb el nazisme. "Que vinguin aquí i s'adonaran del que significa la violència, l'extermini, el nazisme i el feixisme", ha reptat Mas, que ha recordat que molts catalans han estat víctimes del feixisme durant la Guerra Civil i la dictadura de Franco, i alguns van anar a camps de concentració.  


 

Insultar els catalans és gratis?

Les manifestacions de Marcelí Iglésias, José Bono, Juan Carlos  Rodríguez Ibarra, Paco Vázquez, exalcalde socialista de la Coruña, del ministre d’exteriors José Manuel García Margallo i les del director de El Mundo, Pedro J.Ramírez, entre moltres altres queden impunes. Avui Mas ha recordat que "El poble català ha estat víctima i no es pot tolerar, i menys en democràcia, que diguin que venim d'aquest horror. S'hi pot estar d'acord o no, però és perfectament democràtic. No demanem cap adhesió però si que demanem respecte", ha reclamat.

http://directe.cat/324107