dimarts, 12 de novembre del 2013

Albert Pont: "Del que volem independitzar-nos és de la llotja del Bernabéu"

12/11/2013

INDEPENDÈNCIA

El president del CCN afirma a Madrid que el procés independentista “ja ha començat”


Albert Ribas

El president del CCN, Albert Pont i el secretari general, Joan Canadell. Foto:CCN
El president del Cercle Català de Negocis (CCN), Albert Pont, ha assegurat avui des de Madrid, on ha continuat la presentació del seu llibre ‘Delenda est Hispania’, que “la independència de Catalunya té un component de caràcter social. Nosaltres el que volem és independitzar-nos de la llotja del Bernabéu, d’aquesta oligarquia espanyola que està absorbint la liquiditat de l’Estat”.

Pont ha afirmat que els interessos d’aquesta oligarquia han provocat “una falta d’inversions en infraestructures a Catalunya que no només perjudica Catalunya, sinó també a la resta de l’economia espanyola i a d’altres regions”.

El president de la patronal independentista ha explicat a la capital espanyola que el procés independentista “ja ha començat” i ha recordat que “al gener d’aquest any el Parlament ja va aprovar la Declaració de Sobirania. Ara avancem cap a la declaració d’independència, el que no implica que puguem portar-la a terme”, ha matisat.

El paper dels empresaris catalans


Sobre aquesta qüestió, pont ha explicat que “la posició de les grans empreses en el procés sobiranista és de pragmatisme i de silenci absolut” tot i que ha parlat d’un doble discurs: “Aquestes empreses que depenen del BOE és normal que mantinguin posicions ambigües, però una cosa és el que proclamen en públic i una altra molt diferent el que ens diuen en privat”.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/albert_pont_del_que_volem_independitzar-nos_es_de_la_llotja_del_bernabeu_96973.php