dimecres, 13 de novembre del 2013

Majó tradueix Montoro: "Catalans, no marxareu perquè ens n'anirem a fer punyetes"

13/11/2013

ECONOMÍA

L'exministre d'Indústria socialista admet "no entendre" l'actitud del PSC d'abandonar la petició de la consulta


Lluís Goñalons

L'enginyer Joan Majó
L'exministre d'Indústria i exalcalde de Mataró (PSC) Joan Majó ha volgut acostar algunes de les interpretacions de les polèmiques paraules que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, va articular ahir sobre Catalunya. Segons ha afirmat Majó a la tertúlia de 'El Matí de Catalunya Ràdio', les declaracions del titular econòmic són una arma de doble fulla: "Afalaga, però alhora lliga els catalans".

"Espanya sortirà de la crisi, perquè Catalunya ens hi traurà", va llançar ahir Montoro en el marc d'una entrevista a TV3. Les interpretacions són polièdriques, però Majó n'ha volgut destacar dues de les dimensions que considera més transcendentals. Per un costat, ha valorat que "afalagui els catalans i reconegui el seu potencial. Això vol dir que som capaços de fer moltes coses". Però per contra, ha assenyalat una altra cara de les seves paraules que creu que toquen més de peus a terra: "Montoro també pot dir amb la seva intervenció que no marxarem perquè ens anirem a fer punyetes", ha explicat.

"No entenc el PSC"

L'exministre d'Indústria no comprèn que el PSC es desmarqui del referèndum just quan s’estava seguint la seva proposta: un text que parla de consulta legal i acordada amb l’Estat espanyol en base a l’article 150.2 de la Constitució. Majó s'ha mostrat sorprès i ha declarat "no entendre" el full de ruta dels socialistes catalans.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/majo_tradueix_montoro_catalans_no_marxareu_perque_ens_anirem_a_fer_punyetes_96983.php