dilluns, 25 de novembre del 2013

La independència de Catalunya altera Montoro

Dilluns, 25 de novembre de 2013 12:25 h

Ho equipara amb la ruptura de l'euro i assegura que "el divorci" és "impossible". També ho va dir fa 117 anys el president espanyol de torn


El ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha equiparat aquest dilluns la independència de Catalunya amb els efectes que tindria la ruptura de l'euro, en una mostra d’alteració que li provoca una realitat cada cop més evident. Segons el ministre, el "divorci" que propugnen les dues principals formacions catalanes és "impossible de fer" perquè implica "sortir d'Europa" i "trencar l'Euro", tant sols cal recordar el que deien fa 117 anys el president del govern espanyol de l’època en respecte a Cuba.

El "susodicho"
Espanya no sap com aturar el procés independentista, i això altera Montoro
Montoro, que ha fet aquestes manifestacions en un esmorzar informatiu a Madrid, ha apuntat que el procés a Catalunya és "una qüestió seriosa" que cal "aconseguir" que "no entorpeixi la sortida de la crisi". Per això ha demanat "als dirigents polítics catalans" que "es dediquin a superar la crisi econòmica" perquè en aquesta tasca "compten amb tot el suport del govern d'Espanya". 

 Segons Montoro, "això és realment el que sol·liciten els catalans" perquè "Catalunya és un dels grans motors de creixement econòmic i una terra d'emprenedors" i "junts sumem molt més". "Estem vivint una integració europea i no té cap sentit proposar un divorci que és materialment impossible de fer", ha dit.

  "Encara tenim lloc per a l'entesa" però segueixen actuant com sempre, contra Catalunya
El ministre s'ha mostrat "positiu" -ha descartat expressament el terme 'optimista'-respecte al resultat del procés i ha assegurat que "encara hi ha lloc per a l'entesa". "Estem treballant per a l'entesa, i l'entesa és sortir de la crisi econòmica", ha dit. 


http://directe.cat/325526