divendres, 29 de novembre del 2013

Feijóo: "Els catalans són la meva família i si els va bé, ens va bé a tots"

29/11/2013

ESPANYOLISME

El president de la Xunta afirma que "sobre els temes de família opinem tots" i lamenta les "tensions artificials" que segons ell existeixen


 Lluís Goñalons


El president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo
El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, ha manifestat la seva inquietud pels catalans: "Són la meva família perquè són espanyols". En aquest sentit, ha afirmat que "sobre els temes de família opinem tots, i per això nosaltres hem opinat sobre Catalunya". "Si als catalans els va bé, ens va bé a tots", ha expressat des de la 'Cadena Cope'.

El màxim mandatari gallec també ha donat avui la raó al governador del Banc d'Espanya, Luis María Linde, qui aquesta setmana va dir que una hipotètica independència de Catalunya la portaria a la fallida. Ha reconegut: "Lamento les tensions artificials que -segons ell- són obra d'una classe dirigent molt irresponsable", en clara referència al president de la Generalitat, Artur Mas i el partit del seu soci de govern, Oriol Junqueras.

Sobre Bárcenas

Alberto Núñez Feijóo ha admès avui també que el Partit Popular (PP) ha "ficat la pota" en confiar en l'extresorer Luis Bárcenas. Tot i això trenca una llança en favor dels membres del seu partit. No creu que els seus companys del PP hagin "ficat la mà" en les finances de la formació política.

Quina vergonya de dictadors !! ...


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/feijoo_els_catalans_son_la_meva_familia_i_si_els_va_be_ens_va_be_a_tots_97326.php