dilluns, 25 de novembre del 2013

El clam independentista arriba a la cònsol dels EUA

25/11/2013

DRET A DECIDIR

El Liceu es posa dempeus i crida ‘Independència’ després del ‘Cant de la senyera’


Mar Sabé





Senyeres i estelades a l'escenari del Liceu durant el concert 'Músics Metges contra el càncer'
El clam independentista ja ha arribat a la cònsol dels EUA a Barcelona, Tanya C. Anderson. Ha estat al Gran Teatre del Liceu, en el marc del concert ‘Músics Metges contra el càncer’, organitzat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i el Medical Music Group de Washington.

En aquest concert, celebrat aquest mes, dos-cents cantants i vuitanta músics van entonar ‘El cant de la Senyera’ en l’últim bis, fet que va posar dempeus al públic per corejar amb els músics la cançó. Van aparèixer senyeres i estelades entre els músics i, un cop acabat, es van sentir crits d’Independència a la platea.

Aquest concert es va omplir de diferents temes de música clàssica, fragments d’òpera, peces populars nord-americanes i temes tradicionals catalans. Tota la recaptació va anar destinada a la Fundació Carreras i al Grup Àgata per a ajudar a aquestes dues institucions en la lluita contra el càncer.






http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/el_clam_independentista_arriba_a_la_consol_dels_eua_a_barcelona_97225.php