dilluns, 25 de novembre del 2013

Forcadell: “Si els polítics no fan la feina, els haurem de pressionar”

25/11/2013

DRET A DECIDIR

La presidenta de l'ANC avisa el Govern i el Parlament català. Si no hi ha pregunta i data explícites a finals d'any promouran "mobilitzacions"


Lluís Goñalons


La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell
La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), entitat organitzadora de la Via Catalana, Carme Forcadell, ha insistit avui en el paper de revulsiu de l'entitat independentista: “Si els polítics no fan la feina els haurem de pressionar”. A més, Forcadell ha pressionat el Govern i el Parlament perquè si no hi ha pregunta i data explícites a finals d'any promouran "mobilitzacions".

"No volíem implicar-nos en el debat, però veient que hi havia dubtes sobre la claredat de la pregunta, ho hem fet!", ha afirmat la representant de la formació de l'Assemblea en una entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio'.

Forcadell ha vist amb bons ulls una executiva de concentració nacional un cop s'hagi dissenyat la consulta, s'hagi concretat la data, o en el cas que es posin bastons a les rodes del procés català.
 "Un govern de CiU, ERC, ICV i la CUP seria fantàstic! I si s'hi afegís el PSC, millor!", ha declarat.

Les declaracions de la presidenta de l'ANC arriben després que aquest cap de setmana s'hagi celebrat la presentació de la Declaració de Novembre des de Seva, on l'Assemblea ha exigit que “la pregunta sigui clara” i ha deixat clar que la intenció és que sigui “unitària” però que “ha de ser sobre la independència”.


http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/11/forcadell_si_els_politics_no_fan_la_feina_els_haurem_de_pressionar_97221.php