dimarts, 22 d’octubre del 2013

Bosch: «Montoro contempla la independència»


El cap de files independentista a Madrid diu que els pressupostos espanyols ja tracten Catalunya com un "estat independent"


| Actualitzat el 22/10/2013 a les 16:17h

El portaveu d'ERC-RCat a Madrid, Alfred Bosch, ha tirat de beta de la seva ironia per valorar la presentació dels pressupostos del 2014 que ha presentat aquest matí el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro. Irònicament, per Bosch, els comptes de l'Estat sembla que declarin la independència de Catalunya però només "pel que fa a la despesa i a la inversió" no en la recaptació.

De fet, el portaveu republicà ha ironitzat amb la "satisfacció que el ministre quan parla de la Unió Europea contempla com una possibilitat solemne la independència de Catalunya".

Per altra banda, pel diputat d'ERC-Rcat, "una república catalana atendria millor els recursos de la regió i les necessitats de la gent". Una rèplica directa a Montoro que ha demanat que "ningú no se surti" d'Europa, en referència implícita a Catalunya, perquè s'estaria perjudicant el projecte europeu i el nivell de benestar.