dimarts, 22 d’octubre del 2013

Balaguer no penja la bandera espanyola perquè "podria provocar un despreniment"

Lleida

Redacció - 22/10/2013 - 14.22h.  



El príncep saluda des del balcó de l'Ajuntament de Balaguer, el 1990, quan va assumir el títol de senyor de Balaguer.


L'Ajuntament de Balaguer fa costat a la Declaració de Sobirania
L'Ajuntament de Balaguer no té penjada la bandera espanyola al balcó perquè el seu pes podria provocar algun despreniment. Així ho ha argumentat el seu alcalde, el convergent Josep Maria Roigé, que ha assegurat que ell ha de primar la seguretat davant la legalitat.

Al balcó hi ha penjades la bandera catalana, l'europea i la de la ciutat. L'alcalde Roigé, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit que penjar la bandera espanyola provocaria un problema de seguretat i que abans caldria fer reformes al balcó, però que de moment no tenen el pressupost per fer-les.
"Tenim por que si posem una altra bandera al balcó no pugui suportar-ho, no ho sé. El pes potser no el pot suportar i volem fer aquestes reformes", ha exposat Roigé.
"Vull complir la legalitat, però també comprendran que abans de complir la legalitat haig de tenir la seguretat tècnica que no passi res", ha insistit.
D'altra banda, l'Ajuntament de Balaguer en l'últim trimestre ja ha pagat els seus tributs a l'Agència Tributària Catalana. El consistori va prendre aquesta decisió en ple al mes de març.


http://www.324.cat/noticia/2196954/noguera/Balaguer-no-penja-la-bandera-espanyola-perque-podria-provocar-un-despreniment