dilluns, 4 d’agost del 2014

Jordi Graupera: "Corruptes, dimitiu!"

04/08/2014

CORRUPCIÓ

El tertulià de RAC1 s’indigna amb les paraules d’Esperanza García


Alèxia L. Ferret



El periodista Jordi Graupera, a Rac1


El tertulià de ‘El món a RAC1’ Jordi Graupera ha demanat a tots els corruptes que dimiteixin. Graupera ha dit, durant la tertúlia del programa, que cadascú ha de començar a “fer examen dels cadàvers que té a l’armari”. Per aquest motiu, ha aconsellat a tots els polítics corruptes que estan a primera línia, dimiteixin per donar pas a la regeneració política. En aquest sentit, ha considerat que la corrupció és "el principal problema que tenim", i que si “mires el mapa de corrupció és proporcional al poder”.

“La corrupció es fa servir com una arma política per poder collar a diverses persones”, ha etzibat, mentre ha afegit que
“estem veient una continuació del debat polític per altres mitjans, el desprestigi d’una idea a través d’encarnar-la a través de les seves ideologies”.

Graupera s'indigna amb Esperanza García


Jordi Graupera s’ha indignat amb Esperanza García, també tertuliana del programa, quan estaven parlant sobre la participació política. García ha replicat les declaracions que ha fet Graupera dient-li que “fas una assimilació de conceptes que no són admissibles, fas un paral·lelisme entre el dret a escollir un tipus d’educació amb un referèndum d’autodeterminació”. En escoltar aquestes paraules, Graupera ha manifestat enfadat que “he pensat que podria treure el tema de la participació política sense parlar dels temes, i pensava que l’Esperanza no hi entraria”.


http://www.elsingular.cat/cat/notices/2014/08/jordi_graupera_corruptes_dimitiu_102219.php