dimarts, 20 de novembre del 2012

(Els que van rebutjar la coalició independentista a traves de Marta Rovira) ara diuen: Bosch: «La CUP no va voler ni asseure's a parlar d'un front comú»


El diputat d'ERC considera que la CUP és "incapaç d'arribar a acords" amb les altres forces del catalanisme polític

Alfred Bosch, en un acte d'aquesta campanya electoral a Terrassa Foto: Lluïsa Tarrida

 El líder d'ERC a Madrid considera que "el Parlament de Catalunya és l'única institució que ens pot fer arribar a la independència i, per tant, és el lloc on s'ha de sumar". En aquest sentit, Alfred Bosch critica que la CUP es presenti a si mateixa com "la veu del carrer al Parlament" i que faci proclames del tipus de "Som els de baix que lluitem per fer fora els de dalt i portar el poder dels luxosos despatxos a les places".

Bosch recorda que "la CUP no va voler ni tan sols asseure's a parlar d'un front comú a Madrid quan li vam proposar i abans d'aquesta campanya va rebutjar de nou arribar a cap acord amb les altres forces independentistes". El portaveu republicà al Congrés també creu que "al Parlament de Catalunya ens hem de posar d'acord entre tots la pròxima legislatura i això només ho poden fer els partits que són capaços d'arribar a acords i empènyer plegats en aquest procés".